Kunne et sjøfly være noe for deg? Oppdag Aeroprakt A22LS!

Lett å fly Aeroprakt A22LS er kjent for sin brukervennlighet. Enten du er en erfaren pilot eller ny til sjøflyging, vil du finne at A22LS er intuitiv og responsiv. Dens lette håndtering gjør det til en glede å fly, og du kan nyte hvert øyeblikk i luften med full tillit.

Økonomisk i drift Bekymret for kostnadene? Med A22LS trenger du ikke å ofre din lidenskap for flyging på grunn av budsjettet. Dette flyet er ikke bare rimelig i innkjøp, men også billig i drift.

Gode flyegenskaper A22LS skuffer ikke når det gjelder ytelse. Med sine gode flyegenskaper kan du forvente en jevn og stabil flyopplevelse, selv under mindre ideelle forhold. Dette flyet er bygget for å håndtere både rolige og utfordrende værforhold, slik at du kan føle deg trygg uansett hvor eventyret tar deg.

Lett å komme ut og inn Komfort er nøkkelen når det kommer til lange flyturer. A22LS er designet med tanke på pilotens og passasjerens komfort, og tilbyr enkel tilgang til kabinen. Dette betyr mindre tid brukt på å manøvrere seg inn og ut av flyet.

Lang erfaring Aeroprakt har lang erfaring med å produsere kvalitetsfly, og A22LS er intet unntak. Dette flyet er resultatet av år med innovasjon og dedikasjon til flyindustrien, noe som sikrer at du investerer i et produkt som er testet, pålitelig og elsket av piloter over hele verden.

Nye flottører i Skandinavia Interessant nok, den første Aeroprakt A22LS i Norge på flottører har allerede gjort bølger – bokstavelig talt! I løpet av sommeren ble to nye A22LS fly utstyrt med flottører i Sverige. En av disse ble oppgradert med Fillinger anfibieflottører, mens den andre fikk Lotus flottører, noe som ytterligere forsterker deres allsidighet og tilpasningsevne til ulike vannforhold.

Er du klar for å ta steget inn i sjøflyverdenen med Aeroprakt A22LS? Besøk vår nettside for A22 for å se flyet i aksjon og lære mer om hvordan du kan begynne ditt neste store eventyr. I lufta og på sjøen, venter på deg!